De Scaldis
Vaartocht met familie, vrienden of collega's

Familie uitje of bedrijfsuitje? Zeilen!

bedrijfsuitje zeilen zeelandVaren op de Oosterschelde: een gezellig familie uitje of bedrijfsuitje in Zeeland. Zeilschip De Scaldis biedt ruimte aan groepen van maximaal 33 personen, voor zeiltochten in de ochtend, middag, avond, of een hele dag.

Bent u met een grotere groep? Dan kunnen wij voor u een actieve familiedag of actief bedrijfsuitje verzorgen in samenwerking met zeilschip De Nieuwe-Maen. De Nieuwe-Maen is net als de Scaldis een schip met veel comfort, prima zeiler en uitstekende bemanning.

Aangezien de schepen (en schippers) veel gemeen hebben, zijn de schepen uitstekend te combineren voor een concurrerende prijs. De gezamenlijke capaciteit van beiden schepen is 60 personen.

Bekijk voor meer informatie de website van De Nieuwe-Maen: www.nieuwe-maen.nl of neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een (mid)dagje zeilen met uw bedrijf, familie, of andere groep.

Submenu

Laatste nieuws

Zondag 2 juli meezeilen 2017-07-02 Zondag 2 juli Meezeilen afvaart 13:00

Extra zeehondentochten mei juni 2017-05-10 Extra zeehondentochten in de maanden Mei en Juni. Afvaarttijden zijn afhankelijk van laagwater als de zeehonden op de zandbank liggen Afvaartdagen en reserveren via de meezeilknop.

Vanaf 2e paasdag weer meezeilen 2017-04-17 2e paasdag start het meezeilprogramma. 3 uurtjes meezeilen en op dagen met geschikt laag water organiseren we zeehondentochten.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij