De Scaldis arrangementen
Een all-in ochtend, middag, avond of dag zeilen

De Scaldis zeilarrangementen

Wilt u een dag onbezorgd varen en vooraf weten waar u aan toe bent? Kies dan voor een zeil arrangement. De bemanning van de Scaldis neemt u alle zorg uit handen. Nodig uw familie, vrienden, collega's of relaties uit voor een mooie zeildag.

Hieronder vindt u onze beschikbare arrangementen. Wilt u liever alleen De Scaldis huren? Deze prijzen vindt u op de pagina Boothuur. Ook zonder arrangement kunt u aan boord natuurlijk een hapje en een drankje nuttigen. Prijzen voor consumpties (alleen bij geen arrangement) kunt u vinden op de pagina Catering.

Arrangementen

Wanneer u liever van tevoren exact weet waar u aan toe bent, kunt u kiezen voor een arrangement. Met hapjes op vaste tijdstippen en frisdranken, bier en rode en witte wijn op basis van zelfbediening, weet u zeker dat iedereen de gehele vaartocht prima verzorgd is.

Prijzen voor arrangementen zijn per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een verlaagd tarief. Alle arrangementsprijzen zijn inclusief scheepshuur, BTW en bemanning. U hoeft de scheepshuur dus niet meer bij deze prijs op te tellen.

Klik op een van onderstaande arrangementen om het programma en prjzen te bekijken.

Beschikbaarheid en reserveren

Heeft u een keuze kunnen maken? Bekijk dan op de pagina Prijzen en beschikbaarheid of de Scaldis beschikbaar is op de dag van uw voorkeur. Zo ja, vul dan de omvang en samenstelling van uw gezelschap in om de totaalprijs te berekenen. U kunt hierna direct online uw reservering plaatsen, of een optie vragen op de gewenste datum.

Submenu

Laatste nieuws

Zeiltochten gaan door 2021-07-12 De nieuwe maatregelen rond Covid -19 hebben geen invloed op het door gaan van de zeiltochten. Voorlopig gaan de zeiltochten door, ze zijn kleinschalig en in de buitenlucht.

We zeilen weer 2021-05-26 We zeilen weer, er wordt geboekt door bedrijven en families en veel belangstelling voor het meezeilprogramma.

11 mei wordt 18 mei 2021-05-05 We mogen nu vanaf 18 mei varen en niet zoals eerder vermeld vanaf 11 mei. De geplande tochtjes van komende week zijn dan ook geannuleerd. Excuus daarvoor.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij