De Scaldis arrangementen
Een all-in ochtend, middag, avond of dag zeilen

De Scaldis zeilarrangementen

Wilt u een dag onbezorgd varen en vooraf weten waar u aan toe bent? Kies dan voor een zeil arrangement. De bemanning van de Scaldis neemt u alle zorg uit handen. Nodig uw familie, vrienden, collega's of relaties uit voor een mooie zeildag.

Hieronder vindt u onze beschikbare arrangementen. Wilt u liever alleen De Scaldis huren? Deze prijzen vindt u op de pagina Boothuur. Ook zonder arrangement kunt u aan boord natuurlijk een hapje en een drankje nuttigen. Prijzen voor consumpties (alleen bij geen arrangement) kunt u vinden op de pagina Catering.

Arrangementen

Wanneer u liever van tevoren exact weet waar u aan toe bent, kunt u kiezen voor een arrangement. Met hapjes op vaste tijdstippen en frisdranken, bier en rode en witte wijn op basis van zelfbediening, weet u zeker dat iedereen de gehele vaartocht prima verzorgd is.

Prijzen voor arrangementen zijn per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een verlaagd tarief. Alle arrangementsprijzen zijn inclusief scheepshuur, BTW en bemanning. U hoeft de scheepshuur dus niet meer bij deze prijs op te tellen.

Klik op een van onderstaande arrangementen om het programma en prjzen te bekijken.

Beschikbaarheid en reserveren

Heeft u een keuze kunnen maken? Bekijk dan op de pagina Prijzen en beschikbaarheid of de Scaldis beschikbaar is op de dag van uw voorkeur. Zo ja, vul dan de omvang en samenstelling van uw gezelschap in om de totaalprijs te berekenen. U kunt hierna direct online uw reservering plaatsen, of een optie vragen op de gewenste datum.

Submenu

Laatste nieuws

Winterwerk 2018 2017-12-20 Om het schip nog veiliger te maken en ook bij stevige wind veilig naar het water te kunnen kijken, hebben we deze winter de reling vervangen door een hogere.

Zondag 2 juli meezeilen 2017-07-02 Zondag 2 juli Meezeilen afvaart 13:00

Extra zeehondentochten mei juni 2017-05-10 Extra zeehondentochten in de maanden Mei en Juni. Afvaarttijden zijn afhankelijk van laagwater als de zeehonden op de zandbank liggen Afvaartdagen en reserveren via de meezeilknop.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij