De Scaldis arrangementen
Een all-in ochtend, middag, avond of dag zeilen

De Scaldis zeilarrangementen

Wilt u een dag onbezorgd varen en vooraf weten waar u aan toe bent? Kies dan voor een zeil arrangement. De bemanning van de Scaldis neemt u alle zorg uit handen. Nodig uw familie, vrienden, collega's of relaties uit voor een mooie zeildag.

Hieronder vindt u onze beschikbare arrangementen. Wilt u liever alleen De Scaldis huren? Deze prijzen vindt u op de pagina Boothuur. Ook zonder arrangement kunt u aan boord natuurlijk een hapje en een drankje nuttigen. Prijzen voor consumpties (alleen bij geen arrangement) kunt u vinden op de pagina Catering.

Arrangementen

Wanneer u liever van tevoren exact weet waar u aan toe bent, kunt u kiezen voor een arrangement. Met hapjes op vaste tijdstippen en frisdranken, bier en rode en witte wijn op basis van zelfbediening, weet u zeker dat iedereen de gehele vaartocht prima verzorgd is.

Prijzen voor arrangementen zijn per persoon en afhankelijk van het aantal personen. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een verlaagd tarief. Alle arrangementsprijzen zijn inclusief scheepshuur, BTW en bemanning. U hoeft de scheepshuur dus niet meer bij deze prijs op te tellen.

Klik op een van onderstaande arrangementen om het programma en prjzen te bekijken.

Beschikbaarheid en reserveren

Heeft u een keuze kunnen maken? Bekijk dan op de pagina Prijzen en beschikbaarheid of de Scaldis beschikbaar is op de dag van uw voorkeur. Zo ja, vul dan de omvang en samenstelling van uw gezelschap in om de totaalprijs te berekenen. U kunt hierna direct online uw reservering plaatsen, of een optie vragen op de gewenste datum.

Submenu

Laatste nieuws

opening Kreeftenseizoen 2019-03-28 Het seizoen wordt afgetrapt met de opening van het kreeftenseizoen op donderdag 28 maart 2019
lees verder

Meezeilprogramma 2019 2019-02-12 Het meezeilprogramma 2019 van zeehondentochten en meezeilen met de zeilschepen Scaldis en Morgenster staat online. 3 uurtjes lekker uitwaaien. Inschrijven kan op basis van individuele aanmelding.

certificering 2019-02-01 Gaskeur, Brandblussers, zwemvesten keuren, nieuw tuigcertificaat en vaartijdenboek vervangen. Brandstof en olie filters vervangen, luik repareren, dek bikken en verven etc. we zijn er druk mee in het voorjaar om alles voor het seizoen klaar te krijgen

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij