Zeilschip huren Zierikzee Zeeland

Scaldis goedgekeurd

De Scaldis is door de overheid goedgekeurd om met passagiers te mogen varen.  Zie kopie mail hieronder. 5 april 2024 Geachte meneer Klok, Langs deze weg bevestig ik dat u alle, tijdens het fysieke gedeelte van het aanvullende onderzoek aangetroffen, A-punten (op te heffen voordat het schip gebruikt wordt met passagiers), naar tevredenheid van ILT… Lees verder Scaldis goedgekeurd

Programma meezeilen en zeehondentochten

De meezeildagen en de zeehondentochten staan  in de agenda. Reserveren kan eenvoudig door op de meezeilbuton te klikken en daarna op een van de aanboden tochten in de agenda.

Lunch altijd vers

Het lunchbuffet wordt door de schipper ’s morgens vers voor bereid.  Het bevat heerlijke vissoep van de visboer, schalen met vleeswaren, diverse soorten kaas en salade, als extra kan er voor gerookte zalm en garnalen gekozen worden.

start zeilseizoen

Half april start  het seizoen voor de Scaldis. De zeilen staan er weer op.  Technisch is het schip er klaar voor en de bemanning heeft er zin in.

Mooie start 2022

Een mooie start van het seizoen, we hebben al volop gevaren en de agenda vult zich gestaag. Ook dit jaar weer veel keus in meezeilen en zeehondentochten. De all-in arrangementen zijn populair en we maken in overleg met de klant regelmatig reizen op maat.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten

Windhoos treft Zierikzee – Scaldis geen schade

De windhoos die gisteren over de haven en Zierikzee trok is wel over de Scaldis gegaan, zoals in diverse filmpjes te zien is, maar heeft nagenoeg geen schade aan het schip aangericht. Bij mijn collega van de Vrijbuiter is alleen de dektent aan stukken gewaaid. Hoe anders is het in de stad zelf waar heel… Lees verder Windhoos treft Zierikzee – Scaldis geen schade

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten

2022 20 jaar Scaldis

Ondanks alle beperkende maatregelen is 2021 redelijk succesvol geweest. De bemanning van de Scaldis gaat in 2022 vol goede moed verder. We beginnen aan ons 20e jaar en zijn nog niet van plan om ons de wind uit de zeilen te laten nemen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten

Zeiltochten gaan door

De nieuwe maatregelen rond Covid -19 hebben geen invloed op het door gaan van de zeiltochten. Voorlopig gaan de zeiltochten door, ze zijn kleinschalig en in de buitenlucht.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten

We zeilen weer

We zeilen weer, er wordt geboekt door bedrijven en families en veel belangstelling voor het meezeilprogramma

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten

11 mei wordt 18 mei

We mogen nu vanaf 18 mei varen en niet zoals eerder vermeld vanaf 11 mei. De geplande tochtjes van komende week zijn dan ook geannuleerd. Excuus daarvoor.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Zeiltochten