De Scaldis
Een origineel cadeau: de Scaldis meezeilen cadeaubon

Cadeaubon meezeilen

Wilt u uw partner, familie, vrienden of een personeelslid verrassen met een origineel cadeau? Geef een Meezeilen cadeaubon van De Scaldis!

Met de Meezeilen Cadeaubon kan uw relatie zelf via deze website een meezeiltocht boeken op de dag van zijn/haar voorkeur. U hoeft alleen aan te geven voor hoeveel personen de cadeaubon geldig is.

Via ons betaalportaal betaalt u de cadeaubon direct online via iDeal: lekker gemakkelijk, snel en uiteraard geheel veilig via de vertrouwde betaalomgeving van uw bank.

Hieronder kunt u één cadeaubon tegelijk bestellen. Wilt u graag een grotere hoeveelheid dezelfde cadeaubonnen bestellen (leuk als relatiegeschenk of kerstcadeau voor uw personeel), neem dan contact met ons op.

De cadeaubon is uw bewijs van betaling. Op verzoek voorzien wij u natuurlijk graag van een betaalkwitantie voor uw administratie.

Submenu

Laatste nieuws

Zeiltochten gaan door 2021-07-12 De nieuwe maatregelen rond Covid -19 hebben geen invloed op het door gaan van de zeiltochten. Voorlopig gaan de zeiltochten door, ze zijn kleinschalig en in de buitenlucht.

We zeilen weer 2021-05-26 We zeilen weer, er wordt geboekt door bedrijven en families en veel belangstelling voor het meezeilprogramma.

11 mei wordt 18 mei 2021-05-05 We mogen nu vanaf 18 mei varen en niet zoals eerder vermeld vanaf 11 mei. De geplande tochtjes van komende week zijn dan ook geannuleerd. Excuus daarvoor.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij