De Scaldis
Een origineel cadeau: de Scaldis meezeilen cadeaubon

Cadeaubon meezeilen

Wilt u uw partner, familie, vrienden of een personeelslid verrassen met een origineel cadeau? Geef een Meezeilen cadeaubon van De Scaldis!

Met de Meezeilen Cadeaubon kan uw relatie zelf via deze website een meezeiltocht boeken op de dag van zijn/haar voorkeur. U hoeft alleen aan te geven voor hoeveel personen de cadeaubon geldig is.

Via ons betaalportaal betaalt u de cadeaubon direct online via iDeal: lekker gemakkelijk, snel en uiteraard geheel veilig via de vertrouwde betaalomgeving van uw bank.

Hieronder kunt u één cadeaubon tegelijk bestellen. Wilt u graag een grotere hoeveelheid dezelfde cadeaubonnen bestellen (leuk als relatiegeschenk of kerstcadeau voor uw personeel), neem dan contact met ons op.

De cadeaubon is uw bewijs van betaling. Op verzoek voorzien wij u natuurlijk graag van een betaalkwitantie voor uw administratie.

Submenu

Laatste nieuws

opening Kreeftenseizoen 2019-03-28 Het seizoen wordt afgetrapt met de opening van het kreeftenseizoen op donderdag 28 maart 2019
lees verder

Meezeilprogramma 2019 2019-02-12 Het meezeilprogramma 2019 van zeehondentochten en meezeilen met de zeilschepen Scaldis en Morgenster staat online. 3 uurtjes lekker uitwaaien. Inschrijven kan op basis van individuele aanmelding.

certificering 2019-02-01 Gaskeur, Brandblussers, zwemvesten keuren, nieuw tuigcertificaat en vaartijdenboek vervangen. Brandstof en olie filters vervangen, luik repareren, dek bikken en verven etc. we zijn er druk mee in het voorjaar om alles voor het seizoen klaar te krijgen

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij