Zeilschip huren Zierikzee Zeeland

Zeilschip Scaldis

Een veilig, comfortabel schip
waar zeeziekte niet voorkomt

Over de Scaldis

COMFORTABEL
Met een verwarmd gastenverblijf met huiselijk interieur en goed sanitair is de Scaldis bij elk weer een fijne plek om te verblijven.

GEEN ZEEZIEKTE
Zeeziekte komt op de Scaldis niet voor: ze is een groot, stabiel schip en we varen op beschut water.

VEILIG
De Scaldis is veilig door de diepe, comfortabele kuip en de hoge railing.

Schipper en bemanning

Jaap is een gedreven zeiler en vaart al meer dan 25 jaar op de Zeeuwse en Zuid-hollandse wateren en vanaf 2002 als schipper eigenaar van de Scaldis.

Na studie agrarische bedrijfskunde, Korps Mariniers, reizen en enkele jaren werken op het commerciële vlak werd het zeilen.Jaap vindt het belangrijk dat de gasten zich thuis voelen en geeft in het Nederlands, Frans, Engels of Duits uitleg over het schip, het zeilen en het vaargebied.


De Scaldis en haar bemanning staan erom bekend dat ze altijd zeilen.

Zeilgarantie

Op zeilschip Scaldis krijgt u zeilgarantie, dat betekent dat er onder alle weersomstandigheden gezeild wordt. De schipper is een enthousiast zeiler en met uw hulp haalt hij het maximale uit het schip. Niets is mooier dan de zeilen erop en de motor uit, genieten van de rust op het water.

Vaargebied

De Zeeuwse Delta heeft het meest gevarieerde en schoonste vaarwater van Nederland. De Oosterschelde is een uniek getijde gebieden verveelt nooit. We zien regelmating zeehonden en bruinvissen.


De thuishaven van de Scaldis is Zierikzee, een centraal gelegen haven, die goed bereikbaar is met de auto van uit de Randstad en België. Gratis parkeren op loopafstand van de haven.