De Scaldis
Vaartocht met familie, vrienden of collega's

Familie uitje of bedrijfsuitje? Zeilen!

Varen op de Oosterschelde: een gezellig familie uitje of bedrijfsuitje in Zeeland. Zeilschip De Scaldis biedt ruimte aan groepen van maximaal 33 personen, voor zeiltochten in de middag, avond, of een hele dag.

Bent u met een grotere groep? Ook dan kunnen wij voor u een actieve familiedag of actief bedrijfsuitje verzorgen! Wij varen dan samen met één of meerdere andere schepen, altijd met veel comfort, een prima zeiler en uitstekende bemanning.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een (mid)dagje zeilen met uw bedrijf, familie, of andere groep.

Submenu

Laatste nieuws

11 mei wordt 18 mei 2021-05-05 We mogen nu vanaf 18 mei varen en niet zoals eerder vermeld vanaf 11 mei. De geplande tochtjes van komende week zijn dan ook geannuleerd. Excuus daarvoor.

Zeilen vanaf 11 mei 2021-04-23 Een dagje zeilen valt onder sport en mag voor iedereen weer vanaf 11 mei. Vanaf die dag organiseren we weer meezeil en zeehondentochten. Uiteraard kan de Scaldis dan ook weer geboekt worden voor zeiltochten met groepen.

meezeilen mei 2021 2021-04-10 De Scaldis heeft een aantal meezeil- en zeehondentochten voor de maand mei online gezet. Voorlopig op halve capaciteit.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij