De Scaldis
Vaartocht met familie, vrienden of collega's

Familie uitje of bedrijfsuitje? Zeilen!

bedrijfsuitje zeilen zeelandVaren op de Oosterschelde: een gezellig familie uitje of bedrijfsuitje in Zeeland. Zeilschip De Scaldis biedt ruimte aan groepen van maximaal 33 personen, voor zeiltochten in de middag, avond, of een hele dag.

Bent u met een grotere groep? Ook dan kunnen wij voor u een actieve familiedag of actief bedrijfsuitje verzorgen! Wij varen dan samen met één of meerdere andere schepen, altijd met veel comfort, een prima zeiler en uitstekende bemanning.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een (mid)dagje zeilen met uw bedrijf, familie, of andere groep.

Submenu

Laatste nieuws

Winterwerk 2018 2017-12-20 Om het schip nog veiliger te maken en ook bij stevige wind veilig naar het water te kunnen kijken, hebben we deze winter de reling vervangen door een hogere.

Zondag 2 juli meezeilen 2017-07-02 Zondag 2 juli Meezeilen afvaart 13:00

Extra zeehondentochten mei juni 2017-05-10 Extra zeehondentochten in de maanden Mei en Juni. Afvaarttijden zijn afhankelijk van laagwater als de zeehonden op de zandbank liggen Afvaartdagen en reserveren via de meezeilknop.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij