De Scaldis
Vaartocht met familie, vrienden of collega's

Familie uitje of bedrijfsuitje? Zeilen!

bedrijfsuitje zeilen zeelandVaren op de Oosterschelde: een gezellig familie uitje of bedrijfsuitje in Zeeland. Zeilschip De Scaldis biedt ruimte aan groepen van maximaal 33 personen, voor zeiltochten in de middag, avond, of een hele dag.

Bent u met een grotere groep? Ook dan kunnen wij voor u een actieve familiedag of actief bedrijfsuitje verzorgen! Wij varen dan samen met één of meerdere andere schepen, altijd met veel comfort, een prima zeiler en uitstekende bemanning.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor een (mid)dagje zeilen met uw bedrijf, familie, of andere groep.

Submenu

Laatste nieuws

zeehondentochten 2018-08-13 Deze week varen we met laag water weer naar de Zeehonden klik op meezeilen om te reserveren

Weer zeilen 2018-04-09 De zeilen staan er weer op, de eerste tochtjes hebben we gevaren. Heerlijk weer genieten van de Oosterschelde.

Meezeilen en Zeehondtochten 2018-04-01 De Scaldis is weer begonnen met meezeil en zeehondentochten kijk in de agenda voor afvaartdatums. Iedereen kan mee.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij