De Scaldis
Eén van de Zeilschepen in Zeeland

Zeilen in Zeeland met Zeilschepen in Zeeland

De Scaldis is aangesloten bij Zeilschepen in Zeeland, een samenwerking van 12 traditionele zeilschepen die zeilen rond de eilanden van Zeeland en Zuid-Holland. Samen streven de 12 schippers ernaar om alle passagiers steeds weer een gezellige dag te bezorgen.

Elke schipper kent in zijn/haar vaargebied de mooiste plekjes en brengt u daar graag naartoe. De mooiste stukjes natuur, de leukste dorpjes, of de plaats waar het vaakst zeehondjes gezien worden. Geniet van het gezelschap van uw medepassagiers en de rust om u heen, terwijl het natuurschoon langzaam aan u voorbijtrekt.

De Zeilschepen in Zeeland organiseren regelmatig zeiltochten, waarbij u zich individueel of met een groep kunt aanmelden. Ook kunt u op veel van de schepen meezeilen tijdens evenementen.

Bent u op zoek naar een groter of juist kleiner zeilschip, of een zeiltocht met overnachting? Bekijk dan het overzicht op de Zeilschepen in Zeeland website. Hier vindt u van elk schip hoeveel passagiers er mee kunnen zeilen en hoeveel er kunnen overnachten.

Bent u met meer dan 33 personen? Dan kan De Scaldis uw zeiltocht ook samen met een of enkele andere schepen verzorgen. De Zeilschepen in Zeeland website biedt u daarom ook de mogelijkheid meerdere schippers tegelijk te benaderen.

Wilt u zeilen in Zeeland, maar biedt De Scaldis niet wat u zoekt? Bezoek de Zeilschepen in Zeeland website op www.zeilschepeninzeeland.nl.

Submenu

Laatste nieuws

Winterwerk 2018 2017-12-20 Om het schip nog veiliger te maken en ook bij stevige wind veilig naar het water te kunnen kijken, hebben we deze winter de reling vervangen door een hogere.

Zondag 2 juli meezeilen 2017-07-02 Zondag 2 juli Meezeilen afvaart 13:00

Extra zeehondentochten mei juni 2017-05-10 Extra zeehondentochten in de maanden Mei en Juni. Afvaarttijden zijn afhankelijk van laagwater als de zeehonden op de zandbank liggen Afvaartdagen en reserveren via de meezeilknop.

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij