De Scaldis
Eén van de Zeilschepen in Zeeland

Zeilen in Zeeland met Zeilschepen in Zeeland

De Scaldis is aangesloten bij Zeilschepen in Zeeland, een samenwerking van 12 traditionele zeilschepen die zeilen rond de eilanden van Zeeland en Zuid-Holland. Samen streven de 12 schippers ernaar om alle passagiers steeds weer een gezellige dag te bezorgen.

Elke schipper kent in zijn/haar vaargebied de mooiste plekjes en brengt u daar graag naartoe. De mooiste stukjes natuur, de leukste dorpjes, of de plaats waar het vaakst zeehondjes gezien worden. Geniet van het gezelschap van uw medepassagiers en de rust om u heen, terwijl het natuurschoon langzaam aan u voorbijtrekt.

De Zeilschepen in Zeeland organiseren regelmatig zeiltochten, waarbij u zich individueel of met een groep kunt aanmelden. Ook kunt u op veel van de schepen meezeilen tijdens evenementen.

Bent u op zoek naar een groter of juist kleiner zeilschip, of een zeiltocht met overnachting? Bekijk dan het overzicht op de Zeilschepen in Zeeland website. Hier vindt u van elk schip hoeveel passagiers er mee kunnen zeilen en hoeveel er kunnen overnachten.

Bent u met meer dan 33 personen? Dan kan De Scaldis uw zeiltocht ook samen met een of enkele andere schepen verzorgen. De Zeilschepen in Zeeland website biedt u daarom ook de mogelijkheid meerdere schippers tegelijk te benaderen.

Wilt u zeilen in Zeeland, maar biedt De Scaldis niet wat u zoekt? Bezoek de Zeilschepen in Zeeland website op www.zeilschepeninzeeland.nl.

Submenu

Laatste nieuws

opening Kreeftenseizoen 2019-03-28 Het seizoen wordt afgetrapt met de opening van het kreeftenseizoen op donderdag 28 maart 2019
lees verder

Meezeilprogramma 2019 2019-02-12 Het meezeilprogramma 2019 van zeehondentochten en meezeilen met de zeilschepen Scaldis en Morgenster staat online. 3 uurtjes lekker uitwaaien. Inschrijven kan op basis van individuele aanmelding.

certificering 2019-02-01 Gaskeur, Brandblussers, zwemvesten keuren, nieuw tuigcertificaat en vaartijdenboek vervangen. Brandstof en olie filters vervangen, luik repareren, dek bikken en verven etc. we zijn er druk mee in het voorjaar om alles voor het seizoen klaar te krijgen

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij