Boothuur
Huur een zeilboot voor een vaartocht in Zeeland

Zeilboot huren voor een vaartocht in Zeeland? De Scaldis!

U wilt een dag varen, maar u heeft geen zeilboot of u heeft de kennis niet om een zeilboot te varen? De bemanning van de Scaldis neemt u die zorg uit handen. Nodig uw familie, vrienden, collega's of relaties uit voor een mooie zeildag.

Huur zeilschip de Scaldis met ervaren bemanning en kennis van het vaarwater in Zeeland. Voor een feestje, verjaardag, familiefeest of bedrijfsuitje. De schipper en een matroos varen samen met uw hulp het schip.

De Scaldis is te huur met en zonder arrangement. Ook zonder arrangement kunt u aan boord natuurlijk een hapje en een drankje nuttigen. Prijzen voor consumties (alleen bij geen arrangement) kunt u vinden op de pagina Catering.

Wilt u De Scaldis huren inclusief arrangement? Kijk dan op de pagina Arrangementen.

 
 
 

Scheepshuur

Prijzen
Ochtend 09:00 - 12:00 € 750,00
Middag 13:00 - 17:00 € 950,00
Avond 18:00 - 22:00 € 750,00
Dag 10:00 - 17:00 € 1250,00
 

De scheepshuur is inclusief bemanning en BTW.
De vaste afvaart- en aankomsthaven is Zierikzee.

Het is mogelijk om af te varen vanaf andere havens tegen meerprijs:

Bruinisse of Goes € 150,00
Veere of Middelburg € 300,00
 

Standaard zit er 1 motor uur per dag in de prijs inbegrepen. Extra motoruren kosten € 45,- per uur. Extra motor uren worden alleen gerekend indien de klant naar een bestemming wil die volgens de schipper qua wind en tij ongunstig ligt terwijl er goede alternatieve te bezeilen bestemmingen zijn.

U huurt De Scaldis natuurlijk op de dag van uw voorkeur.

Submenu

Laatste nieuws

extra afvaarten wegens mooi wer 2020-09-11 De komende week wordt het mooi weer, daarom gaan we door met meezeilen. Extra afvaart maandag 14 september

meezeilen en zeehondentochten 2020-08-17 We varen nog tot eind september meezeil- en zeehondentochten. Kleinschalig, gezellig en leerzaam Klik op de Meezeilen voor de actuele vaardagen en om online te reserveren.

Nieuwe boekingen 2020-06-15 Het vertrouwen begint langzaam terug te komen. De eerste zeiltochten onder de nieuwe regels zijn goed verlopen en er komen weer boekingen binnen. Heel fijn om weer te zeilen.
lees verder

Reacties van gasten

... Buiten het feit dat Jaap een geweldige schipper is weet hij ook altijd de juiste snaar te raken bij opgroeiende jeugd. ...

Ed Stierman, Sportdocent CSG Willem van Oranje - Oud-Beijerland

Aangesloten bij